Dynia kojarzy się nam przede wszystkim z Halloween, ale w okresie jesiennym możemy ją spotkać głównie w kuchni. Zobacz koniecznie dlaczego warto jeść to warzywo!
Ciasteczka, a raczej karmelki, to słynne dalgona candy, które można dostać na koreańskich ulicach. Potrzebujesz tylko 2 składników by zacząć zabawę w wycięcie kształtu.
Pieprznik jadalny to jeden z naturalnych kulinarnych przysmaków. Oprócz łagodnego smaku jest cennym źródłem składników odżywczych takich jak witaminy D, B3, B5, B3 oraz żelazo, miedź, mangan, fosfor, potas, cynk i błonnik pokarmowy.
Jesień to nie tylko koniec lata, ale przede wszystkim magia kolorów: czerwieni, pomarańczy i żółci i to nie tylko za oknem, ale również na talerzu! Jakie sezonowe owoce i warzywa warto jeść i dlaczego? Przeczytaj koniecznie!
Chaczapuri to gruziński przysmak. Dosłownie możemy przetłumaczyć go jako chleb z twarogiem. Występuje w różnych wariantach jak np. chaczapuri adżarskie (z jajkiem w formie łódki) czy też chaczpuri imeretyńskie (okrągłe z nadzieniem serowym).
Piękne, puszyste ciasto w słonecznym kolorze marchewki zachwyci każdego! Sięgają po nie chętnie nawet dzieci. Co najważniejsze - jest szybkie w przygotowaniu!
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w "polityce prywatności sklepu"