Bakoma Jogurt typ grecki bardzo gęsty 170 g
Opis produktu:
- Doskonała baza do sosów i dipów. Gęsta i kremowa konsystencja.
Składniki:
- mleko
- śmietanka
- mleko zagęszczone odtłuszczone
- kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus Bifidobacterium lactis
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze |
Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
Wartość energetyczna |
417 kJ / 100 kcal |
Tłuszcz |
7,5 g |
w tym kwasy nasycone |
4,5 g |
Węglowodany |
4,7 g |
w tym cukry |
4,7 g |
Białko |
3,5 g |
Sól |
0,12 g |
Zalecenia dla alergików:
Rodzaj przechowywania:
Przechowywanie:
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Nazwa produktu uregulowana prawnie:
Jogurt naturalny typ grecki.
Adres producenta:
BAKOMA Sp. z o.o., ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl Zakład Produkcyjny: Elżbietów 48, 96-516 Szymanów
Adres zwrotny:
BAKOMA Sp. z o.o., ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl
Klienci którzy wybrali ten produkt, kupili także...
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz personalizacji wyświetlanych reklam w ramach zewnętrznych sieci remarketingowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies.
Więcej informacji zawartych jest w
"polityce prywatności sklepu"